VRIJ ZIJN

Mijn meest gespeelde voorstelling, geschikt voor het hele gezin.

Een gesprek met Timmy over zekerheid krijgt een onverwachte wending. Timmy krijgt wel erg veel zelfvertrouwen en wil leven zonder de poppenspeler. Hij beslist zelf wat hij wil doen en wat goed en fout is. Het gaat erg goed, Timmy heeft het goed naar zijn zin zonder de poppenspeler...

...totdat....

 

De boodschap die door deze voorstelling heen klinkt is dat we elkaar nodig hebben. We kunnen denken dat we alles alleen kunnen, maar samen is beter, veiliger en veel leuker.

DE VERTEGENWOORDIGER

Wanneer ik al mijn poppen tel kom ik over de 100 stuks. Ik ken ze uiteraard allemaal, heb ze zelf uit gezocht en gekocht.

Toch blijken niet alle poppen te weten dat er een poppenspeler is. Of ze weten niet dat de poppenspeler hen heeft uitgezocht en betaald.
Wat doen ze wanneer er iets niet goed gaat? Waar moeten ze naar toe?
Hoe kan ik ze vertellen dat ik voor hen wil zorgen? Dat ik van alle poppen even veel houd?

Gelukkig is Timmy er, hij kent mij goed. Wij reizen samen het hele land door.

Hoe het verder gaat....?

COMPASSION

Speciaal voor Compassion heb ik een voorstelling over kinderen in Nederland en Afrika. Of andere landen waar voldoende eerste levensbehoeften niet vanzelfsprekend zijn.

De kijkers worden mee genomen naar een 'gewoon' Nederlands jongetje, en een jongen in Kenia. Tijdens de voorstelling leren we ze kennen, en uiteindelijk leren ze elkaar kennen.

Een voorstelling waarin we ontdekken hoeveel we kunnen betekenen voor een ander wanneer we willen delen.

Ook dit is een interactieve voorstelling geschikt voor het hele gezin.

oranjeblok